Doneer aan Kaskoe

Doneer aan Kaskoe

Doneren aan Kaskoe? Kaskoe is toch financieel onafhankelijk?!! Jazeker, en daarom heeft Kaskoe besloten dat Kaskoe.nl een reclamevrije blog is en blijft die geschoond blijft van affiliative marketing links en paid per click-ads. Lees deze post voor de aanleiding en meer informatie.

Mocht je willen doneren, dan waardeer ik dat enorm. Als je niet wilt doneren vind ik dat ook prima, het is ieders eigen vrije keuze. De donaties worden tot de jaarlijkse hostingkosten van Kaskoe besteed aan het hosten van de website van Kaskoe.nl. Dit bedraagt medio 2021 € 90,- per jaar.

Mocht er een surplus zijn, dan gaat dat naar een goed doel, uit te zoeken door de donateurs op voorspraak van Kaskoe.

Omdat Kaskoe zijn privacy hoog in het vaandel heeft staan, is het helaas alleen mogelijk te doneren vanaf een Paypal-account of met een credit card.

Als jij Kaskoe steunt en graag wilt doneren, kan dat via onderstaande QR-code of knop. Je komt dan op een betaalpagina van Paypal terecht waar je kunt aangeven wat je wilt doneren.

Mocht je graag vermeld willen worden op het Kaskoe ‘members of honour’-overzicht, stuur dan in de opmerking je nickname weer!

Scan de QR-code of gebruik onderstaande knop om een donatie te doen!


Bron afbeelding donatiebox: Pixabay