Portfolio Kaskoe

NOTE: Google sheets i.c.m. Google Finance is de laatste tijd weer behoorlijk fucked-up. Als dit blijft duren zorg ik voor een andere oplossing (die dan helaas niet actueel wordt bijgewerkt…)

Dit is de actuele portfolio met dividendgroeiaandelen van Kaskoe. Wijzigingen van koersen en rendementen worden automatisch doorgevoerd met enige vertraging. Toekomstige aankopen en verkopen in de portfolio zal Kaskoe toelichten in een apart bericht.

Koe waar geld uitkomt
Kaskoe Portfolio met dividendgroeiaandelen

Het is een reële, echt bestaande portfolio, maar om privacy-redenen heeft Kaskoe besloten de aantallen aandelen per positie en daarmee samenhangende getallen (waaronder investering, marktwaarde en dividendhoogte) niet te publiceren. Het rendement is berekend met behulp van de XIRR-functie in Google Sheets waarbij de aankoop-, transactie- en verkoopkosten en dividendinkomsten tegen de tijd worden afgezet wat leidt tot een geannualiseerd rendement. Let op: dit portfolio vormt geenzins een beleggingsadvies. Bekijk ook de disclaimer

De Gouden Kalf portfolio met groeiaandelen staat hier.

Bovenstaande sheet is gemaakt met Google Sheets, gebruikt Google Finance-functies en wordt real-time getoond. Daardoor kan het even duren voor de sheet geladen wordt. Indien er foutmeldingen worden getoond doen de Google Finance-functies moeilijk. Helaas kan Kaskoe daar niets aan doen. Normaliter is het binnen een paar uur weer verholpen.