Watchlist

Watchlist

Kaskoe heeft in Google Sheets een Watchlist gemaakt. In een Watchlist registreer je de aandelen die je wilt volgen. Op het moment dat de aandelenprijs onder een door jouw ingestelde waarde komt, krijg je automatisch een e-mail. Vervolgens kan je bepalen of je op dat moment het aandeel wilt kopen.

Om gebruik te maken van de Watchlist heb je een account bij Google nodig en een e-mail adres. Hieronder staat de link naar de Watchlist. Maak een kopie en zet die op je eigen Google Drive. Voordat de Watchlist werkt moet je initieel een aantal zaken instellen. De instructies hiervoor staan in de sheet op het eerste tabblad.

Link naar Watchlist

Mocht je vragen hebben over het instellen of het gebruik van de Watchlist, zet die dan graag in de reacties. Ook tips voor nieuwe functionaliteiten zijn welkom, maar Kaskoe belooft niets.

Disclaimer: deze sheet mag niet voor handelsdoeleinden worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de juiste prijsinformatie van de aandelen die je volgt. Deze sheet wordt niet actief onderhouden. Informatie over de sheet is te vinden op www.kaskoe.nl. Kaskoe en de beheerder van de site en de maker van deze sheet aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van deze sheet.