Kaskoe EUR Dividend Stocks

Kaskoe EUR Dividend Stocks

Kaskoe heeft in Google Sheets een lijst gemaakt van dividendaandelen die genoteerd staan in de Europese landen die de Euro hanteren, de Kaskoe EUR Dividend Stocks. Een toelichting en commentaar op de verschillende wetenswaardigheden van de meest actuele lijst, vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in dividendaandelen die genoteerd staan aan de Britse beurs? Deze kan je hier vinden.

Hoe gebruik je de Kaskoe EUR Dividend Stocks?

Om gebruik te maken van de Kaskoe EUR Dividend Stocks heb je Excel of een account bij Google nodig en een e-mail adres. Hieronder staat de link naar de lijst. Download de lijst naar Excel of maak een kopie en zet die op je eigen Google Drive. Vervolgens kan je zelf je eigen selecties maken en filteren op de criteria die jij belangrijk vind om interessante UK Dividend aandelen op te sporen.

Link naar Kaskoe EUR Dividend Stocks

Wil je updates van de lijst?

Kaskoe is van plan de Kaskoe EUR Dividend Stocks eens per kwartaal te actualiseren, waarover ik dan een berichtje post op de blog. Mocht je hiervan op de hoogte willen blijven, abonneer je dan op Kaskoe. Je krijgt dan automatisch een bericht als er een nieuwe post op de blog staat.

Vragen of opmerkingen over de lijst?

Mocht je vragen hebben over het instellen of het gebruik van de lijst, zet die dan graag in de reacties. Ook tips voor nieuwe aandelen, andere criteria of het verwijderen van aandelen zijn welkom, maar Kaskoe belooft niets.

Tenslotte

Kaskoe.nl is een reclamevrije blog zonder affiliative marketing links en paid per click-ads. Mocht je een donatie willen doen, dan waardeer ik dat enorm. Als je niet wilt doneren vind ik dat ook prima, het is ieders eigen vrije keuze.

Disclaimer: deze sheet mag niet voor handelsdoeleinden worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de juiste prijsinformatie van de aandelen die je volgt. De selectie van aandelen doet Kaskoe. De gegevens van de aandelen zijn afkomstig van derden. Deze sheet wordt niet actief onderhouden. Informatie over de sheet is te vinden op www.kaskoe.nl. Kaskoe en de beheerder van de site en de maker van deze sheet aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van deze sheet.

[mailpoet_form id=”2″]